Agency,

Publi-Market werd opgericht in 1976 en is als bureau erkend door de CER. Mettertijd zijn we geëvolueerd en hebben we ons aangepast, om te groeien en in te spelen op de noden van de markt.

Of het nu gaat om merkcreatie, productlanceringen, conceptontwikkeling, visuele identiteit, het ontwerp en de implementatie van communicatieplannen of om de organisatie van events, we hebben een schat aan ervaring opgedaan en via onze onderling verbonden afdelingen in-house tools ontwikkeld die precies kunnen beantwoorden aan de vele vragen van onze klanten.

Onze troeven?

Onze creativiteit, ervaring en neutraliteit die ons in staat stellen uw doelstellingen heel nauwkeurig waar te maken en tegelijk uw kosten zo beperkt mogelijk te houden.

Onze visie?

De wereld van communicatie evolueert voortdurend, dus volg de gids!

Sinds de oprichting van Publi-Market in 1971 positioneren we ons als een adviesbureau dat zijn klanten van nabij opvolgt en ondersteunt. Het belangrijkste in onze ogen is ons luisterend oor, onze expertise en ons advies tot uw dienst te stellen voor de ontwikkeling van uw bedrijf.

Ons doel

→ Uw merk of product zo dicht mogelijk bij de doelgroep positioneren, zodat de betrokkenheid van uw klanten gepersonaliseerd, kwalitatief en langdurig is.

→ Uw omzet verhogen