Publi-Market,

— is een eersteklas pijl op uw boog om uw doelen te bereiken.

Publi-Market is een adviesbureau voor marketing, creatie, events en mediabuying, gespecialiseerd in doelgerichte communicatie.

We bedenken en verwezenlijken oplossingen op maat om de strategische en economische groei van onze klanten te ondersteunen, zodat die hun doelstellingen kunnen waarmaken bij eender welke doelgroep.

“Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars.”

Oscar Wilde

icon-bow
icon-target

Departments

— Om uw centrale doelgroep te bereiken kunnen we rekenen op meerdere departementen die onderling nauw verbonden zijn, zodat we uw communicatie vanuit alle mogelijke invalshoeken kunnen aanpakken.

We beschikken over gespecialiseerde experts en tools ten dienste van een globale actie rond uw doelstellingen.

Geolokalisatie

icon-geolocate
1. GEOLOKALISEREN
icon-target-2
2. TARGETEN
icon-broadcast
3. VERSPREIDEN
icon-measure
4. METEN

Geolokalisatie is een zeer nauwkeurige targetingtechnologie die het mogelijk maakt uw doelgroep op te zoeken op de strategische plaatsen waar hij zich bevindt (rond uw verkooppunten, bij uw concurrenten, op beurzen en salons, …), om daar uw boodschap onmiddellijk of later af te leveren.

Interview met Paul le Grand in het oktobernummer van het magazine van BECI (Brussels Enterprises Commerce & Industry).
Publi-Market is samen met Paris Match mede-uitgever van de Ommegang-special die elk jaar eind juni ten tijde van het spektakel verschijnt.
Als communicatiespecialist maakt de CEO van Publi-Market deel uit van het team van Patrick Weber voor het programma "C'est pas fini".
Wilt u een verblijf op het platteland boeken om te werken of onvergetelijke momenten door te brengen met uw gezin? Ontdek dan de Wengé Lodge.

Zij schonken ons hun vertrouwen